Канцеларија за младе ГО Гроцка оргазије бесплатан курс програмирања и Веб дизајна за младе

0
2083
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Канцеларија за младе градске општине Гроцка, у оквиру програма неформалног образовања, реализује бесплатан курс програмирања и веб дизајна за младе из општине Гроцка. Биће формиране две групе, а број учесника по групе је 10. Једна група ће похађати курс програмирања у програмском језику C, док ће се друга група упознати са основама веб дизајна у програму HTML и CSS.

На конкурс могу да се пријаве све особе које имају од 15 до 30 година и стално су насељени на општини Гроцка. Пријаве су отворене до 31. марта до 12 часова. Пријаве се врше преко е-поште на kzmgrocka@gmail.com / predrag.janjic@hotmail.com  / aleksazivanovic996@gmail.com где је потребно написати име, презиме, годину рођења, место пребивалишт и контакт телефон. Поред основних података потребно је написати кратко мотивационо писмо до десет реченица на тему „Како намеравам да употребим знање програмирања у 2016. години“.

Време: од 2. априла до 03. јула 2016. године. Термини предавања су суботом (Веб дизајн) и недељом (програмирање) од 16:00 часова до 17:30 часова.

Место: библиотека у Скупштини општине Гроцка.

Предавачи: Веб дизајн – Алекса Живановић, студент прве године ICT школе, а за програмирање – Милан Милинковић, студент прве године ICT школе.

Услов: неопходно је да полазници поседују своје лап топ рачунаре.

Више информација о курсу можете добити на број 061 18 11 255 – Предраг Јањић или путем е-поште kzmgrocka@gmail.com / predrag.janjic@hotmail.com  / aleksazivanovic996@gmail.com

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR