ФОТО РАДИОНИЦА „Моје окружење – моја фото башта“ Центрa за културу Гроцка

0
1913
NextWEB hosting
Ако желите да научите како да направите добру фотографију, како да је обрадите, да примените разлику између дневног и вештачког осветљења, да сазнате шта је то сликање светлом, и још много тога интересантног и новог, придружите нам се на пролећној фото-радионици!
 
*Фото-радионица Центрa за културу Гроцка намењена је младима општине Гроцка и бесплатна је за полазнике
Радићемо на терену, фотографисати своје окружење и занимљивости, међусобно се упознати и дружити. По завршетку радионице, планирана је изложба фото-радова. Основна тема фото-радионице је наше непосредно окружење богато културним и природним мотивима, обухваћено називом „Моје окружење – моја фото башта“, којом се непосредно укључује у овогодишње манифестације „Дани европске баштине“ и „Дани Београда“.
Програм се реализује у Центру за културу Гроцка (Ранчићева кућа) и на терену општине Гроцка. Радионица почиње са радом у суботу 16. априла 2016. године.
Одржава се једном недељно, суботом, и траје током априла и маја месеца.
Фото-радионицу води Игор Мандић, самостални ликовни уметник фотографије, предавач на Факултету за медије и комуникације.
Пријаве и информације:
– Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21,
– Даница Трајковић, сарадник, 064 642 36 88
*Секретаријат за спорт и омладину Града Београда допринео је и у значајној мери помогао реализацију програма обезбеђивањем неопходних средстава за финансирање.
fdotorad1.cdr

Komentari

NextWEB hosting

komentari

POSTAVI ODGOVOR