Delegacija Velike Britanije u poseti FK Vrčin

0
1008
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Meč između FK Vrčin i FK PKB-a neće se pamtiti samo po pobedi domaćina od dva gola razlike cime se četa trenera Srdjana Teofilovića pomerila sa poslednje pozicije, vec i po gostovanju delegacije iz Velike Britanije koja je pored svih mogućih mečeva igranih u nedelju izabrala bas duel ,Kopljanika’ i ,Mlekadžija’.

Da nisu pogrešili u odabiru videlo se na licima 14 Engleza i jednog Škota pre, za i posle utakmice. Kako su posle utamice istakli susret je najviše ličio na fudbal kakav se izgubio na Ostrvu. Globalnu Premijer ligu malo ko voli od pravih zaljubljenika u kolevci najvažnije sporedne stvari, tako da su uživali kao nekada u bespoštednoj borbi, startovima, akcijama i golovima, kartonima…

Da gostima doživljaj bude potpun potrudili su se Vrčinci, učinivši sve da uživaju predvodio je agilni predsednik Zoran Kojić, kome nije bilo teško da znatiželjnim posetiocima ispriša istorijat kluba i pokaže raspoložive kapacitete zonaša posle meča. Na kraju druženja rastali su se uz pozdrave sa željom da se sto pre ponovo nadju na istom mestu i uživaju u onome sto najviše vole – fudbalu.

fkv

12887382_1260776880617694_1264782221_o

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR