OO SNS GROCKA – SAOPŠTENJE: UG ,,NAŠ ČOVEK“ od danas više nije deo koalicione većine u Grockoj

0
1489
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Danas na sajtu OO SNS Grocka pojavilo se saopštenje predsednika opštinskog odbora ove stranke Dragoljuba Simonovića u kome se navodi sledeće:

 

Nakon što sam u više navrata razgovarao sa gospodinom Blažom Stojanovićem , predsednikom udruženja „Naš čovek“, koji je naš koalicioni partner protekle četiri godine, ispred Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Grocka doneo sam odluku da predložim opštinskom rukovodstvu da udruženje „Naš čovek“ više ne bude u izvršnoj vlasti.

Sve se ovo dešava sa jasnim razlozima, a tu pre svega mislim na prljavu kampanju, koju ovo udruženje vodi protiv Srpske napredne stranke mesecima unazad, iako su četiri godine zajedno sa nama učestvovali u svim odlukama koje je donosila Skupština opština Grocka. Licemerno je da se bilo koji koalicioni partner tako ponaša, a pritom ide po ulicama i hvali se kako on sve radi, a svi građani znaju da to radi opština Grocka, a ne pojedinac kao što je Blažo Stojanović.

Kao ubedljivo najjača stranka mi ne možemo da prihvatimo na sebe odgovornost za njegova lažna obećanja koja daje narodu svakoga dana, kako bi pridobio veći broj glasača. Ovakvim ljudima nećemo dozvoliti da prekinu kontinuitet razvoja naše opštine, naročito sada kada se krenulo sa ozbiljnim investicionim radovima na uređenju kanalizacione i vodovodne mreže i na uređenju putne infrastrukture, u koje Grad Beograd ulaže više miliona evra.

Srpska napredna stranka se neće baviti prljavom kampanjom, kako na terenu, tako i na društvenim mrežama, kao i lažnim obećanjima, koje građani svakodnevno slušaju od raznih političkih manipulatora, koji su decenijama unazad ovu opštinu zavili u crno i zadužili više milona evra. Uveren sam da su građani prepoznali naš trud i rad u proteklom periodu tako da ćemo u ovih poslednjih mesec dana, za razliku od nekih, jednom pozitivnom kampanjom izađi pred građane naše opštine kojima ćemo ponuditi jasan program i planove razvoja opštine Grocka u naredne četiri godine, a nakon što ostvarimo apsolutnu pobedu na predstojećim izborima isti sprovesti u delo.

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Grocka Dragoljub Simonović

 

Izvor http:grocka.sns.org.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR