Отворена пошта у Дражњу ФОТО

0
2292
NextWEB hosting
NextWEB hosting

На захтев градске општине Гроцка, ЈП „Пошта Србије“, данас је отворило испоставу поште у насељу Дражањ, у просторијама Месне заједнице, на адреси Народног фронта 2.

Свечаном отварању нове пословнице поште присуствовали су председник градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, председник Скупштине општине Гроцка Спасоје Живановић ,заменик председника Скупштине општине Гроцка Зоран Костић, председник ОО СНС Гроцка Драгољуб Симоновић, а испред ЈП „Пошта Србије“, директор Радне јединице Београд- центар Зорана Цветиновић и директор Радне јединице „Хибридна пошта“ Горан Ђерић .

У оквиру свечаног програма наступало је културно-уметничко друштво „Стеван Штрбац“, из Врчина.

Председник градске општине Гроцка Стефан Дилберовић овом приликом захвалио се ЈП „Пошта Србије“ и директору Милану Кркобабићу на изузетној сарадњи будући да је у веома кратком временском периоду отворена пошта и поштански шалтер у Калуђерици ,пошта у Заклопачи , данас у Дражњу, а у плану је отварање поште у Пударцима. У насељу Болеч продужено је радно време поште до 19 часова, и такође у Врчину где је радно време поште продужено до 17 часова.

Директор Радне јединице „Хибридна пошта“ Горан Ђерић истакао је значај отварања поштанских испостава у мањим приградским насељима.

– Данашње отварањем поште у Дражњу представља пример друштвено одговорног понашања Поште Србије, као предузећа, које своје услуге креира према мери и потребама грађана- рекао је Ђерић.

Он је такође додао да ће пошта у Дражњу радити сваког радног дана од 8 до 13 часова, а суботом од 8 до 11:30 часова и да ће грађани овде моћи да користе све услуге поште на исти начин као и грађани Београда, али по јефтинијој цени.

ФОТОГРАФИЈЕ

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR