Подељене заштитне кациге за мотоцикле средњошколцима у Гроцкој ФОТО

0
2321
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У оквиру пројекта “Безбедност у саобраћају“, који финансира Секретаријат за саобраћај града Београда, испред градске општине Гроцка заменик председника Скупштине општине Гроцка Зоран Костић и члан општинског већа задужен за образовање Живадин Митрић, уручили су данас у Средњој школи у Гроцкој заштитне кациге за мотoцикле.

Наиме градска општина Гроцка је Секретаријату за саобраћај доставила Програм општинског тела за унапређење безбедности саобраћаја Комисије за координацију безбедности саобраћаја на територији општине Гроцка, на основу кога је Секретаријат доделио општини средства за финансирање Програма.

Кациге (31 )подељене су ученицима који имају завршену обуку за вожњу мотоцикла до 50 кубика, у циљу да се постигне боља безбедност у саобраћају и да се смањи број саобраћајних незгода. Подели кацига присуствовао је и директор Средње школе Гроцка Селимир Радосављевић.

Оваквом акцијом желили смо превентивно да утичемо на свест младих људи, како би поштовали саобраћајне прописе и на тај начин буду безбеднији у саобраћају.

ФОТОГРАФИЈЕ

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR