Posle lažnog dede iz Pudaraca Vučiću namestili i „gladnog“ bravara!?

0
1683
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Mašinbravar Ljubomir Stejić, koji je uzvicima „da je gladan“ prekinuo govor Aleksandra Vučića na mitingu SNS u Pančevu, nije nikakav siromah nego, po svemu sudeći, glavni akter nove prevare Demokratske stranke, otkriva Informer!

Kako smo utvrdili prostom proverom na internetu, Stejić, koga su DS i TV N1 prikazali kao „gladnog čoveka“ i mučenog radnika koji jedva krpi kraj s krajem, nije ni gladan, ni siromašan! Stejić se, naime, na svom Fejsbuk profilu hvali fotografijama iz čitavog sveta, od Nemačke, preko Libije i Urugvaja do Kine.

Važna mi samo unučad
Nisam čudak, niti pripadam nekoj političkoj stranci. Zanimaju me samo unučad i egzistencija
Ljubomir Stejić

Na objavljenim slikama on je u firmiranoj garderobi, a hvali se i „odlično plaćenim poslom“ u austrijskoj firmi! Takođe, Stejić na Fejsbuku sa svojim prijateljima deli iskustva o tetovažama koje koštaju i po više od 500 evra!

Čovek očigledno sasvim lepo zarađuje i često putuje po svetu. Gde su njega ovi iz DS našli da glumi tog tužnog, obespravljenog radnika?! Ljubomir je sve samo to nije – rekao nam je čitalac iz Pančeva, inače školski drug Ljubomira Stejića. On čak otkriva da je Stejić daleke 1988. hapšen zbog krađe materijala iz građevinske firme GIP!?!

VUČIĆ U PANČEVU: Mnogi u svetu žele slabiju vladu, NE DOZVOLITE IM TO!

Sam Stejić kaže za Informer da nema nikakve veze sa DS niti sa bilo kojom drugom strankom, te da je „samo želeo da kaže premijeru kako narod živi“.

Premijeru sam rekao da mu je narod gladan i da ne živimo u Diznilendu… Ne pripadam nijednoj stranci. Zanimaju me samo unučad i egzistencija – poručuje Stejić i kaže da „trenutno ima povoljne poslovne ponude“ (!?). Dodaje i da je donedavno radio u Urugvaju.

Na pitanje zašto je onda vikao da je gladan kada očigledno nije egzistencijalno ugrožen, Stejić je naglo promenio raspoloženje.

Ne želim da pričam s vama jer ste zlonamerni! – zaključio je „siroti“ Stejić.

 Izvor i foto:informer.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR