SAOPŠTENjE PATRIOTSKOG BLOKA GROCKA: Nevidljivi za lokalce, vidljivi za Novosti i Politiku

0
1336
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pojedini gročanski lokalni mediji „propustili“ su vest o inicijativi UG Naša Kaluđerica koja je zajedno sa GG Za bolju Kaluđericu – nova opština odradila akciju koja je najavljivana danima unazad.

Međutim lokalni „medij“ nije skupio hrabrosti da ovu najavu objavi, niti vest da se naša akcija desila. Ipak, akciju podrške inicijativi da Kaluđerica kod Klenka dobije izlaz na autoput, podržalo je preko 100 naših sugrađana. Patriotski blok i sve članice koalicije našeg bloka su podržale akciju koja je više nego uspela. Dok neki Kaluđerački političari vode politiku iz svojih vila i skupih automobila koje koriste za izviđanje tuđih akcija, a ne hajući za potrebe građana, akcija za izlaz na autoput je okupila više ljudi nego što neke GG i stranke mogu kada građane časte roštiljem i pićem, a troškove goriva pokriju sa jednom crvenom. Poručujemo lokalnim medijima da nama njihova podrška ne treba, da mi ne želimo da im plaćamo reklame, i ne pristajemo na njihove ucene, a ovu vest su prenele i Politika i Novosti u svojim štampanim izdanjima.

Umesto medija vi ste zapravo stranačko glasilo. Ovu vest preko društvenih grupa videlo je preko 15 000 naših sugrađana, prave stvari jednostavno nađu put do pravih ljudi. Za one koji nisu videli 100 osoba koji su pružili podršku inicijativi da Kaluđerica kod Klenka dobije izlaz na autoput, predlažemo da kupe naočare sa većom dioptriojom ili da se manu politike. Patriotski blok se još jednom zahvaljuje svim građanima koji su podržali ovu akciju, i obećavamo da ćemo nastaviti da radimo u interesu svih građana, jer ZA NAŠE MESTO jedino ZAJEDNO MOŽEMO BOLjE. #sreća dolazi u Kaluđericu 24. aprila ⑤

Izvor:Info služba Patriotski blok Grocka

foto facebook

12923326_1673130366286859_3229068512572412446_n

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR