ORK „Umčari“: Sutra uveče u 20 časova odlučujući meč za prvo mesto i prelazak u viši rang takmičenja

0
1003
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U četvrtak 26. maja 2016. godine u sportskoj hali na Ubu odigraće se derbi utakmica Druge Rukometne Lige „Centar“ između RK „Radnički“ Obrenovac i ORK „Umčari“. Ovi klubovi trenutno zauzimaju prva dva mesta na tabeli sa istim brojem bodova, a pobednik ovog duela osvojiće titulu i prvo mesto u Drugoj Rukometnoj Ligi što vodi na viši rang takmičenja Prvu Ligu „Centar“.

Istakli bi da je favorit ekipa iz Obrenovca, ali rukometašima iz Umčara dovoljan je nerešen rezultat i osvajanje jednog boda, jer je u duelu ,koji se odigrao jesenas, pobedu odnela ekipa ORK „Umčari“ sa rezultatom 25:20, tako da se u ovoj situaciji prvo gleda međusobni skor.

Jedan od problema koje ima ekipa ORK „Umčari“ je to što zbog suspenzije u ovoj istoriskoj utakmici neće igrati jedan od najboljih strelaca i igrač ekipe Slobodan Vukašin koji je ujedno i kapiten tima, a takođe zbog suspenzije od strane direktora lige, ekipu neće predvoditi sa klupe prvi trener, Željko Vukotić.

Rukometaši iz Umčara daće sve od sebe da dođu do ovako važne pobede, poručuju iz ovog kluba.

Utakmica je zbog svoje važnosti u rukometnim krugovima pokazala veliko interesovanje, tako da je rukovodstvo Druge Rukomene Lige „Centar“ obezbedilo direktan internet prenos uživo na adresihttp://www.rsb.org.rs/drlmcentar/aktuelno/prenos-utakmice-radnicki-umcari/, tako da će širom sveta svi zainteresovani ljubitelji rukometa moći da je isprate. Utakmica počinje u 20 časova.

Srećno momci!

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR