“Otokar” vozi iz Boleča

0
Onur Oner
Onur Oner
NextWEB hosting

Najveći turski proizvođač autobusa “Otokar”, koji je deo “Koč grupacije”, predstavio je svoje najnovije modele autobusa u Boleču

NAJVEĆI turski proizvođač autobusa “Otokar”, koji je deo “Koč grupacije” (“Beko”, “Fiat-Tofas”..), najvećeg industrijskog konglomerata ove zemlje, predstavio je svoje najnovije modele autobusa u Boleču, gde je sedište “Centra S”, ovlašćenog dilera za našu zemlju.

– Raduje me što se posle dužeg vremena vraćamo na tržište Srbije, gde vidimo veliki potencijal. Ne samo za prodaju autobusa, već i za potencijalno investiranje – rekao je Onur Oner, direktor “Otokara” za jugoistočnu Evropu.

“Otokar” u ovom trenutku nudi najsavremeniju liniju autobusa od sedam do 18 metara dužine, opremljenih “evro 6” motorima. Poslednjih meseci jedan od tih autobusa je bio na testiranju u beogradskoj “Lasti”, u kojoj su se veoma pohvalno izrazili o ovom vozilu, posebno naglašavajući pouzdanost i ekonomičnost.

Na pitanje “Novosti” da li se razmišlja o eventualnoj kupovini nekog od naših preduzeća u restukturiranju Oner je rekao:

– Velika smo kompanija koja ima svoje strateške ciljeve. Dobro poznajemo prilike u Srbiji i ulaganje u vašu zemlju veoma je interesantno. Da li ćemo i koliko proširiti naše poslovanje u Srbiji, znaće se vrlo brzo.

Izvor:novosti,rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

thirteen − eleven =