BOLEČ: Proslavljen Spasovdan

0
2023
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U naselju Boleč sinoć je proslavljen Spasovdan, slava Mesne zajednice Boleč, koja se tradicionalno obeležava uz bogat kulturno-umetnički program.

Na letnjoj pozornici u Boleču prisutni su uživali u nastupima kulturno-umetničkog društva Boleč, koje je bilo domaćin ove manifestacije.

Ispred rukovodstva gradske opštine Grocka gosti na slavi bili su predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović, zamenik predsednika gradske opštine Grocka Živadinka Avramović i članovi opštinskog veća.

Budući da je gradska opština Grocka pomogla ovim mladim i talentovanim ljudima da otputuju prošle godine na festival u Portugal , ali i njihov ovogodišnji odlazak u Sjedinjene Američke Države, rukovodstvo kulturno-umetničkog društva Boleč ururučilo je zahvalnicu predsedniku gradske opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću u znak zahalnosti za nesebiču pomoć i podršku.

Predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović obratio se prisutnima i čestitao meštanima Boleča Spasovdan. Ovom prilikom predsednik Simonović zahvalio se kulturno-umetničkom društvu Boleč na ušpešnom i verodostojnom predstavljanju naše opštine i Srbije u inostranstvu, jer upravo su oni ti koji na najlepši način neguju kulturu, tradiciju i običaje srpskog naroda.

Galeriju slika možete pogledati OVDE

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR