КАЛУЂЕРИЦА: Председник ГО Гроцка Драгољуб Симоновић обишао радове на изградњи канализационе и водоводне мреже

0
831
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић са својим сарадницима, директором ЈП „Београдски водовод и канализација“, Светозаром Веселиновићем и представником ЈП“Београд пут“, обишао је данас радове на изградњи канализационе мреже у улици Жељка Миливојевића у Калуђерици, како би се што пре кренуло са асфалитирањем поменуте улице.

Затим су у насељу Лештане обишили радове на изградњи водоводне мреже, који се полако приводе крају и где се приступа асфалтирању у улицама Петра Живковића, Бранка Ћопића и Кремење.

Грађанима ових улица обећана је олакшица приликом прикључивања на нову водоводну мрежу, а уједно је председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић обећао пуштање у рад новог трафоа у наредних неколико дана , који ће побољшати напајање електричном енергијом у том делу насеља .

Обишли су и становнике улица Крфска, Рашка и Студеничка у Винчи и приликом разговора са грађанима договорено је да се у најскорије време крене са заменом азбестних цеви, а сагледаће се и могућност изградње канализационе мреже.

Договорено је да на југу општине, у наредном периоду отпочне изградња примарне и секундарне мреже Пударци-Умчари, јер је уређена комплетна пројектна документација.

Галерију фотографија погледајте ОВДЕ

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR