NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Одржан састанак председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића са грађевинским и комуналним инспекторима

Одржан састанак председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића са грађевинским и комуналним инспекторима

0
584
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић одржао је данас у библиотеци општине радни састанак  на коме су присуствовали заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић,  шеф кабинета председника општине Сања Јовановић, начелник  одељења за грађевинско-урбанистичке и комунално-стамбене послове Драгана Јовановић и општински грађевински и комунални инспектори, у циљу бољег рада и организације овог одељења.

Председник Симоновић током састанка нагласио је да није задовољан радом грађевинских и комуналних инспектора и да треба уредити цео инспекцијски систем.Најавио је да ће се у оквиру општинске управе формирати орган, који ће вршити надзор свих служби. Надзор ће се вршити у складу са одредбама Закона, без личне и политичке основе.

Од радника одељења за грађевинско-урбанистичке и комунално-стамбене послове очекује се  да раде у складу са Законом, без ароганције на террену, што подразумева да свој посао обављају професионално. Дужни су да посао обављају у складу са пословном политиком општине и државе , а у супротном сносиће санкције.

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић сложио се са начелницом Драганом Јовановић да је ово одељење деволвирано , уместо да буде огледало општине. Обзиром на такво тренутно стање, један од приоритета руководства општине Гроцка јесте стабилизација и боља организација рада грађевинских и комуналних инспектора, који ће добити униформе, легитимације, а у наредној години и неопходна службена возила ради ажурнијег рада на терену.  Он је посебно истакао да је свестан одговорности и терета који њихов посао обухвата и да су до сада у већој мери били препуштени сами себи, без озбиљније подршке општинског руководства, али да ће им од сада бити омогућени знатно бољи услови за рад. Зграда ће бити покривена видео надзором и обезбеђењем, како не би долазили у непријатне ситуације са грађанима.

922c939e-fe77-4bff-a7f7-9fb7f8741b9a 8bb7b46a-a4d3-4e4d-ad37-d62a9e726bda

 

SHARE.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR