NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Одржан састанак руководства ГО Гроцка и ДЗ Гроцка, председник најавио реновирање ДЗ...

Одржан састанак руководства ГО Гроцка и ДЗ Гроцка, председник најавио реновирање ДЗ Винча

0
796
NextWEB hosting
NextWEB hosting

После састанака са представницима службе за катастар непокретности и Полициске станице Гроцка, данас је у библиотеци градске  општине Гроцка одржан састанак са представницима Дома здравља. Циљ овог састанака је да се локална самоуправа ближе упозна са свим проблемима са којима се грочански Дом здравља сусреће и на који начин ми као општина можемо да помогнемо.

С обзиром да се радови у Дому здравља у Бегаљици приводе крају, најављено је да ће се у скорије време исти и отворити. Општина је обећала да ће у њему заменити намештај.

Председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић је најавио да ће се ускоро реновирати Дом здравља Винча, јер је то монтажни објекат коме је неопходна реконструкција. Такође, најављено је отварање нове пијаце у Винчи, како би се ослободио простор за паркинг Дома здравља на постојећој пијаци.

Покренуто је питање отварање физикалне терапије у Дому здравља у Бегаљици, и то је нешто на чему ће општина радити у наредном периоду.

Општина је за потребе пројектне документације за реконструкцију Дома здравља Винча издвојила 700 000 динара, а Канцеларија за објекте од јавног значаја ће за ту санацију издвојити 30 милиона динара.

Такође, општина је урадила елаборате и аплицирала код одређених фондова за реконструкцију Здравствених станица у Камендолу и Пударцима, и очекује одговоре.

_DSC2804 _DSC2798

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR