NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
ПУТ ВРЧИН-ЗАКЛОПАЧА: ХИТАН АПЕЛ НАДЛЕЖНИМА

ПУТ ВРЧИН-ЗАКЛОПАЧА: ХИТАН АПЕЛ НАДЛЕЖНИМА

0
1546
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Деоница регионалног пута 347 који спаја Врчин са Смедеревским путем преко Заклопаче, у последње две недеље претпела је озбиљна оштећења проузрокована кретањем тешких камиона и механизације који превозе грађевински материјал за потребе изградње нове наплатне рампе код Врчина.

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић истиче да су грађани насеља Врчин и Заклопача са правом незадовољни и да је протест грађана оправдан, јер је ова деоница пута готово непроходна и путнички аутомобили отежано саобраћају њиме.

Руководство градске општине Гроцка упутило је хитна писма директору ЈП „Путеви Србије“ Зорану Дробњаку, министарки грађевинарства, саобрађаја и инфраструктуре Републике Србије Зорани Михајловић, министру унутрушњих послова Републике Србије Небојши Стефановићу и другим надлежним институцијама, како би се предузеле одређене мере.

Свесни смо да је изградња ове наплатне рампе од велике важности за грађане општине Гроцка и да је то један од приоритетних интереса државе, али је било неопходно пре тога урадити санацију пута у складу са потребама механизације.

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић и руководство општине апелују на надлежне институције да се у што краћем року реши настала ситуација, јер уколико механизација не буде поштовала прописану носивост могло би да дође и до оштећења Смедеревског пута, а самим тим и масовниих протеста грађана.

_DSC2763 _DSC2764 _DSC2767 _DSC2768 _DSC2772 _DSC2773 _DSC2775

 

grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR