ЈАВНИ ПОЗИВ: Састанак поводом оснивања Удружења стваралаца са територије општине Гроцка

0
857
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Позивамо све заинтересоване ствараоце са територије општине Гроцка да се окупе у четвртак, 18. августа у 18 часова у великој сали општине Гроцка, како бисмо заједно одржали састанак поводом оснивања Удружења стваралаца општине Гроцка. 

Након великог интересовања за групне изложбе на територији наше Општине током 2016. године, уочено је да постоји велики број креативних и надарених суграђана који активно раде и стварају, у различитим областима ликовне и примењене уметности, активно се баве литерарним стваралаштвом и писаном речју, сценским извођењем итд.

Идеја Градске општине Гроцка, коју је подржао и Центар за културу општине Гроцка, јесте да се окупимо и упознамо, како бисмо убудуће пружили већу подршку ствараоцима, а такође у различитим приликама и ситуацијама наступали као група стваралаца која има шта да покаже, прикаже и понуди.

Позив се односи на све ствараоце са територије наше општине, и академске уметнике и оне који се из хобија и љубави баве неком стваралачком дисциплином.

Очекујемо Вас у четвртак, 18. августа у 18 сати – велика сала Градске општине Гроцка, на адреси Бул. ослобођења 39 у Гроцкој. Добродошли!

panorama Grocke

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR