Додељене стипедије за похађање основних студија

0
1055
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Директор Високе пословне школе струковних студија „Професор др Радомир Бојковић“ др Ђорђе Минков одлучио је да се у сардњи са градском општином Гроцка, а захваљујући изузетној сарадњи са председником градске општине Гроцка Драгољубом Симоновићем, стипендирају два студента са територије општине Гроцка  и на тај начин обезбеди им се бесплатно студирање.

Тим поводом у просторијама градске општине Гроцка директор Високе пословне школе струковних студија „Професор др Радомир Бојковић“ др Ђорђе Минков и професор Високе школе за пословну економију и предузетништво  Бранко Секулић доделили су стипендије Милици Маринковић и Тијани Вујић за похађање основних студија на овим факултетима у трајању од три године.

Милица Маринковић стипендиста је Високе пословне школе струковних студија „Професор др Радомир Бојковић“, а Тијана Вујић Високе школе за пословну економију и предузетништво.

Свечаној додели  стипендија присуствовали су председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић и члан већа градске општине Гроцка Зоран Костић.

-Очекујемо да ћемо, захваљујући флексибилности у раду, квалитетним студијским програмима, професионалном раду и студентима који нам верују, остати на путу развоја још дуги низ година. Уписом на наш факултет изаберали  сте сигуран пут ка успешној каријери – истакао је др Ђорђе Минков,  директор Високе пословне школе струковних студија „Професор др Радомир Бојковић“.

Висока школа за пословну економију и предузетништво и Висока пословна школа струковних студија „Професор др Радомир Бојковић“, која  постоји 23 године , постале су  препознатљив бренд у  у области менаџмента и економије.Наставни програми прате светске токове и трендове како би студенти већ и током студија постигли конкурентност на домаћем и иностраном тржишту рада.Студенти стичу знање од високо образованих предавача,а поред теоријске наставе,  организоване су и праксе у водећим банкарским и привредним организацијама и институцијама у земљи и шире. Студенти ове два факултета учествују на Еуријади на којој постижу одличне резултате у дебатама и спортским такмичењима.

_dsc8073 _dsc8056 _dsc8061

grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR