NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
РИТОПЕК: Радови у Ритопечкој улици у насељу Пасуљиште ФОТО

РИТОПЕК: Радови у Ритопечкој улици у насељу Пасуљиште ФОТО

0
NextWEB hosting

Становници насеља Пасуљиште из Ритопека, улица Ритопечка,  упутили су данас кабинету председника градске општине Гроцка допис, у коме су представили своје  проблеме који се односе на изузетно лош пут, непостојање уличне расвете и проблем водоснабдевања.

По пријему дописа председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић одлучио је да са својим сарадницима одмах оде на лице места  и у директном разговору са грађанима покуша да им помогне и пронађе начин да се њихови проблеми решe.

Међутим, у допису није било наведено да су грађани сами прикупили средства да се избетонира део пута у насељу Пасуљиште, а пут је дугачак 1 километар.

По одласку на лице места председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић,председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, члан већа општине Гроцка Владо Радовановић, шеф кабинета председника градске општине Гроцка Сања Јовановић и начелник службе за заједничке послове општине Гроцка Драган Петровић.Уверили су се да су радови у току и да су грађани прикупили средства за бетонирање дела овог пута, у дужини од 100 метара, што нажалост није било наведено у дошпису, па их је председник Симоновић затекао у тренутку радне акције.

Током разговора са грађанима договорено је да ће градска општина Гроцка  наредних дана обезбедити средства и урадити остатак пута у дужини од 900 метара , како би се грађанима насеља Пасуљиште изашло у сусрет и решио овај озбиљан дугогодишњи проблем, будући да у овом насељу има преко 70 домаћинстава.

grocka.rs

_dsc9267 _dsc9274 _dsc9283_dsc9307

SHARE.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

nine + eighteen =