NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
РИТОПЕК: Сутра отварање поште

РИТОПЕК: Сутра отварање поште

0
1502
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Завршене радове на адаптацији простора где ће бити отворена пошта у Ритопеку обишли су данас председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, члан већа општине Гроцка Владо Радовановић, шеф кабинета председника градске општине Гроцка Сања Јовановић и начелник службе за заједничке послове општине Гроцка Драган Петровић.

Приликом обиласка председник Симоновић уверио се да је урађено све у складу са договором . Пошта ће свечано бити отворена сутра, 14. септембра у 11 часова.
Ово је прва пошта у овом насељу, до сада су становници Ритопека користили услуге поште у Болечу, а новоотворена пошта опслуживаће 2500 становника , којима ће услуге бити знатно приступачније.
Пошту у Ритопеку ,отвара ЈП Пошта Србије у оквиру акције „52 поште за 52 недеље“, а у сарадњи са градском општином Гроцка.
Наиме, општина Гроцка је обезбедила простор без икакве надокнаде и финансирала комплетну адаптацију просторија.
У сколoпу поште биће отворен и интернет кафе, где ће грађани моћи бесплатно да користе интернет.

Сутрашњем свечаном отварању ће присуствовати председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић ,општинско руководство, директорка ЈП „Поште Србије“ Мира Петровић и Зорана Цветиновић директорка радне јединице Београд Центар – ЈП „ПТТ“ .

Овом прилоком обавештавамо становнике насеља Болеч да ће се следеће недеље асфалтирати улаз у пошту, која се налази на Смедеревском путу у Болечу, а радове финансира градска оштина Гроцка.

grocka.rs

_dsc9318

SHARE.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR