BABA MILKA IZ GROCKE: Tramp zbog mene voli Srbiju, čuvala sam mu decu

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Autor: Kurir | 10.11.2016. foto:naslovna strana lista Kurir za 11.11.2016

Beograđanka Milka Milisavljević (85) da je kod novog američkog predsednika radila punih osam godina.

Milka kaže da je Tramp dobar čovek

„Donald Tramp je mnogo dobar i vredan, nije džangrizav, to je čovek koji ima dobru i veliku dušu. On svakog voli, ne zna da mrzi ljude. Kod njega nema izveštačenosti, sve je prirodno. Inače, mnogo voli Srbiju, voli i srpski narod i srpske žene“, kaže baka Milka Milisavljević, Srpkinja koja je krajem sedamdesetih i osamdesetih godina čuvala dvojicu sinova novog predsednika SAD Donalda Trampa.

Ona je, kako kaže, za Trampa radila osam godina, a on ju je gledao kao člana porodice, zbog čega se osećala kao kod svoje kuće.

– Čuvala sam Trampove sinove Donalda Džuniora i Erika. Kao dadilja sam kod Donalda provela osam godina. Dobro je plaćao, bio je darežljiv. I zamislite, za svaki rođendan mi je davao hiljadu dolara. Inače volela sam mnogo njegovu decu, i oni mene. Ma, volela sam ih više nego sebe, volim ih i dan-danas – kaže baka Milka i dodaje da bi mnogo volela i danas da ih sretne.

Ona ističe da je Tramp bio posebno paćljiv prema svojim naslednicima, te da se trudio da im posveti što više vremena.

– Dođe kući, opere ruke, ostavi sako na svoje mesto, jer od žene Ivane nije smeo da ga baci bilo gde i odmah grli i ljubi decu. Voleo je da ih drži na krilu i tako priča sa njima. Pitao ih je kako su proveli dan, ali ih je ispitivao i kakva sam ja. Nije se baš nešto igrao sa njima, više je voleo da pričaju – kaže baka Milka.

Ona kaže da joj je i žao što se Donald rastao od Ivane, jer su se u braku lepo slagali.

Baka Milka sada planira da pošalje Trampu pismo i poželi sreću.

– Hoću da mu poželim sreću, kako u poslu, tako i u životu s Melanijom i decom, kao i da bude doveka predsednik Amerike. Hoću i da mu kažem da verujem da će pomoći svom narodu, ali da će nastojati da ne bude nemira ni u jednoj zemnji. On je uvek za mir, nije za sukobe. Takođe, želela bih da ga pozovem da dođe u Srbiju. Priredila bih mu lep, pravi srpski ručak ovde kod mene – kaže Milisavljevićeva.

Izvor:alo.rs

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR