Додељене награде најбољим голубарима на општинском сениорском првенству (ФОТО)

0
NextWEB hosting

На сениорском општинском такмичењу голубара учествовало је девет такмичара и освојено седам резултата

Прво место заузео је Марко Павловић из Гроцке са резултатом 11 сати, 24 минута и 20 секунди. Друго место припало је Звонимиру Јовановићу из Умчара са резултатом 11 сати, 8 минута и 36 секунди. Треће место је заузео Зоран Вукотић из Живковца са резултатом од 11 сати, 2 минута и 12 секунди.

Прва три места награђена су пехарима. Четврто место припало је Милану Лукићу из Умчара са резултатом 9 сати, 29 минута и 24 секунде, пето место освојио је Иван Милетић из Калуђерице са резултатом oд 8 sати, 14 минута. Шесто место освојио је Момчило Нешић из Лештана са резултатом од 6 сати, 40 минута и 5 секунди. Седмо место је припало Милету Цвејићу из Бегаљице са резултатом од 6 сати, 39 минута и 1 секунд.
Награду “Златна алка” припала је голубу Милана Лукића из Умчара са временом лета од 14 сати и 12 минута.

Екипни победници такмичења су чланови ГСС 473 из Умчара са освојена 3 резлтата и просеком од 10 сати, 33 минута и 24 секунде.

На јуниорском делу такмичења освојен је један резултат. Шампион такмичења је Мрко Павловић из Гроцке са резултатом од 7 сати, 33 минута и 40 секунди. Марко је и шампион општине због оствареног резултата и на сениорском и на јуниорском такмичењу са просеком од 9 сати и 29 минута.

Освојени су и бројни резултати у удружењима, као и златне алке Бегаљице (ГСС 607), Калуђерице (ГСС 496), Умчара (ГСС473), Лештана (ГСС213), Гроцке (ГСС83).
Све награде су додељене а на свечаној скупштини у ресторану “Видовдан” у петак, 18. новембра. Организатори су се захвалили на помоћи градској општини Гроцка доделивши плакету коју је примио председник Скупштине општине Гроцка, Стефан Дилберовић, као и Спортском савезу Гроцка, коју је примио председник савеза, Владо Радовановић.

ФОТОГРАФИЈЕ

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

twenty + 3 =