NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
РИТОПЕК: Одржано такмичење риболоваца у организацији клуба „Смуђ“ FOTO

РИТОПЕК: Одржано такмичење риболоваца у организацији клуба „Смуђ“ FOTO

0
2017
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У суботу, 5. новембра риболовачко-наутички клуб „Смуђ“ из Ритопека организовао је шесту годину за редом такмичење риболоваца. Ове године учествовало је двадесет и шест такмичара из свих крајева земље и на реци су били од 08 до 13 часова. Такмичење се вршило вертикалним џиговањем по принципу ухвати и пусти. Ранкирање риболоваца је вршено по тежини уловљене рибе.

Генерални спонзор овогодишњег такмичења била је градска општина Гроцка, а подржано је и од седећих спонзора: Макс спорт, Ritopek cherries, Plattner YAMAHA, Техничкипреглед „Центар Лаки“, ресторан „Сабор“, технички преглед „Нимајо“, ББ петрол, „Чудо“ д.о.о., стр „Штука“, Farm Fruit Ritopek, Winner cargo, Velbex, „Rezbos“, књижара Коцкица Пожаревац.

Прво место освојила је екипа бр. 14: Зоран Милосављевић, Бранко Чорбић и Бата Старковски са уловом од 2010 грама. Награду им је уручио председник Скупштине општине Гроцка, Стефан Дилберовић.
Друго место припало је екипи бр. 11: Срђан Јеремић и ИвицаЈововић са уловом од 2180 грама.  Награду им је уручио председник Спортског савеза Гроцке, Владо Радовановић.
Треће место освојила је екипа бр. 8: Ненад Савић, Зоран Митровић и Јован Станковић  са уловом од 1940 грама. Награду им је испред  клуба „Смуђ“ уручио председник клуба, Владимир Матејић.


_dsc1644 _dsc1652 _dsc1656 _dsc1666 _dsc1636

grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR