NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Сарадња локалне самоуправе са свим привредницима са територије општине Гроцка

Сарадња локалне самоуправе са свим привредницима са територије општине Гроцка

0
1400
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Представници фирме „ЕдеПро“ из Лештана данас су посетили председника градске општине Гроцка Драгољуба  Симоновића, а повод њихове посете је побољшање сарадње између ове фирме, као привредног субјекта и градске општине Гроцка, као локалне самоуправе.

Током састанка представници фирме „ЕдеПро“, упознали су председника Симоновића са начином пословања ове фирме  и том приликом договорено је да председник са својим сарадницима у току следеће недеље посети ову фирму и договоре се о даљим видовима сарадње.

Иначе, фирма „ЕдеПро“  је компанија  која се бави производњом делова за ракете, турбомотора и производњом ракетног горива, уз дугу традицију  у овој области производње. Ова међународно призната фирма са великим бројем запослених, бави се истраживањем, развојем, производњом и прометом нових и модернизацијом постојећих средстава наоружања и војне опреме (НВО), као и применом високотехнолошких решења у противградној заштити и другим цивилним наменама.

Председник Драгољуб Симоновић истакао је да ће руководство градске општине Гроцка настојати да побољша и ојача сарадњу са свим  привредницима са територије општине Гроцка и да су овакви састанци вид добре сарадње и праксе која ће се упражњавати и у наредном периоду, а све у циљу  формирања Савета за привреду у оквиру градске општине Гроцка.

grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR