Стадион ФК Дунавац: ФСС донирао спортску опрему фудбалским клубовима са наше општине

0
1593
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Фудбалски савез Србије донирао је данас за 10 фудбалских клубова са наше општине по комплет гарнитура спортске опреме и по 3 лопте, а дониране су још 2 лопте ФУТСАЛ клубу. Фудбалски савез Србије је у априлу месецу донирао 800 столица које су постављене на фудбалском стадиону „Дунавац“ у Гроцкој 600 и на фудбалском стадиону у Винчи 200 комада.

Донацију су уручили заменик генералног секретара Фудбалског савеза Србије Јован Шурбатовић и генерални секретар Фудбалског савеза Београда Мирко Глушчевић. Испред градске општине Гроцка дочекали су их председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, председник Спортског савеза Гроцка и члан већа Владо Радовановић, председник Фудбалског савеза Гроцка и члан већа Зоран Којић, члан већа Спасоје Живановић и секретар Спортског савеза Гроцка Живка Комленац, а ту је било 50 деце испред Фудбалског клуба Дунавац из Гроцке и председници Фудбалских клубова са наше општине.

Предсеник Фудбалског савеза Гроцка Зоран Којић и секретар Живка Комленац уручилу су петлићима Фудбалског клуба Дунавац, победницима општинске лиге петлића, медаље и пехар за освојено прво место у сезони 2015/2016. Уручени су и пехари најбољем играчу Далибору Јовановићу и најбољем стрелцу Мирославу Петровићу.


Доделу опреме и медаља можете погледати ОВДЕ

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR