NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
ВРЧИН: Одржано воћарско предавање

ВРЧИН: Одржано воћарско предавање

0
1160
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У сали Месне заједнице у Врчину синоћ је одржано воћарско предавање које је организвала градска општина Гроцка и Пољопривредна саветодавна и стручна служба Падинска Скела. Предавачи су били Валентина Јастшњевски – Здравковић, Дејан Маринковић и Александар Ристић. Теме предавања су биле одржавање плодности земљишта у сувом воћарењу, бактеријска племењача јабучастог воћа – мере борбе, рејонизација и виноградарски регистар и представљен је производни програм предузећа Биоџенезис.

Многобројни пољопривредни произвођачи су били јако задовољни излагањем предавача јер су могли да чују теме које су их занимале, а такође били су у прилици да поставе питања. Ово је само једно у низ предавања које градска општина Гроцка планира да организује за пољопривреднике са наше општине јер жели да се активније бави проблемима са којима се они редовно сусрећу, а можда један од највећих проблема је уређење атарских путева којим се локална самоуправа у последње време позабавила и до сада је урађено око 27 километара атарских и некатегорисаних путева.

Испред градске општине Гроцка предавања су присуствовали чланови већа Зоран Којић, Петар Теофиловић, Драгана Ћујић и Иван Алексић, саветник председника за пољопривреду Добрица Кузмановић и помоћник председника за пољопривреду Душко Живанчевић.

_dsc1444 _dsc1450 _dsc1467 _dsc1471 _dsc1473 _dsc1478 _dsc1480 _dsc1485

гроцка,рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR