Драган Стојановић- председник-Зелени Странка Гроцка-Зелена страна – ААГ-Грoцка

0
1863
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Интервју- поводом хуманитарне акције доделе пакетића
Драган стојанавоћ рођени Крагујевчанин који већ десет година живи и ради у Гроцкој један је од оснивача еколшких организација у Србији и у Гроцкој.

Члан је моногих међународних еколишкиох организација како у свету тако и у Европи, залаже се за решавање еколошких проблема и људских права.Учесник је у разрешавању многих еколошких проблем заједно са Mинистарством за Eкологију као и подносиоц многих пројеката из области заштите животне средине, посебно локалних планова управљања отпадом.

У Оптини Гроцкој поред осталог учесник је многих хуманитарних помоћи сиромашних грађана. Зелени у Гроцкој делују од 2006 године, чланство је састављено претежно од волонтера који су помагали у многим акцијама како еколошким тако и у пружању помоћи појединцима.


Зелени желе да се ангажују и раде искључиво за народ, а не за функције што је основа за будуће деловање организације. То значи да помажемо народ, да решава своје тешке проблеме , како у области екологије ти ко и у области људских права , без иквкаквих амбиција појединца унутар организације.


БУДУЋНОСТ ОРГАНИЗАЦИЈЕ
Велики је проблем комуналниох предузећа и желимо својим знањем и искуством да помогнемо, да се реше многи проблеми, из области комуналја, поштујући закон о комуналној делатности, желимо да учествујемо у израду, локалнохг плана управљања отпадом,који је по закону обавезна да има свака општина.
Желимо да помогнемо да све поовршиине у власништву општине, буду враћене општини и уређене, оанко како доликује једној лепој и уређеној општини. Пошто је општина Гроцка позната у свету по воћарству и некада је на светским берзама била од водећих у области производње и цене воћа, да вратимо имиџ тако што ћемо у народном периоду бити нагажовани да воће које се производи на општини буде адекватно трертирано хемиским средствима, да не бисмо долазили у ситуације да исзгубимо како домаће тако и светско тржиште, због нестручности у примени агро техничких мера.
Поосебно желимо да на пролеће покренемо акцију најуређеније двориште и најуређенији балкон, јере желим ода Гроцка са свим својим насељима постане цветна општина. На тај начин поред едукације омладине и грађана крајњи циљ нам је да општина Гроцка буде Еколошка ошптина.


ЗАШТО ОВА АКЦИЈА?
За нову 2017 годину за нашу децу која немају средствада деда мраз је дошао и и донео поклоне и сликао се са деда мразом. Зелени су одвојили скромна средстава самостално, да пруже тој деци задовољство да се сете некада када погледају слику да је и њима бар било срећно детињство. Такодђе за децу која се нађу у дечијим парку деда мраз је уручио скромне поклоне и пожелео да постану љубитељи планете земље природе и да се сете да има неко ко мисли на њих ињиховој будућности како би се и они сутра сетили будћих поколења.


ПОРУКА
ЗЕЛЕНИ У 2017 ГОДИНИ ПРЕКО ДЕДА МРАЗА ШАЉУ ВАМ НАЈВЕЋИ ПОКЛОН ОБАВЕЗУ ДА ЦЕНИТЕ И ПОШТУЈЕТЕ ПОРОДИЦУ ,ЗЕМЉУ, СВОЈЕ НАМЈМИЛИЈЕ , ДА ЖИВИТЕ У МИРУ ДА ЧУВАТЕ ОВУ ПЛАНЕТУ ОНАКВУ КАКО СУ ДАЛИ НАМА А МИ ПРЕДАЈЕМО ВАМА.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR