NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
ГО ГРОЦКА: У 2017. години реконструкција Здравствених станица у Камендолу, Пударцима и...

ГО ГРОЦКА: У 2017. години реконструкција Здравствених станица у Камендолу, Пударцима и Винчи

0
2341
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Након реновирања Амбуланте у насељу Бегљаица, најављене су и реконсктруције осталих здравствених станица на територији општине

Градска општинa Гроцка је преко „Јавног предузећа за развој општине Гроцка“ конкурисала код Канцеларије за јавна улагања, Владе републике Србије са пројектима реконструкције Здравствених станица у Камендолу, Пударцима и Винчи.

Предложени пројекти су одобрени и за реконструкцију ових објеката обезбеђена су средства у износу од 60 милиона динара а реконструкције ће започети током наредне године. Пројектна документација за реконструкцију ових објеката је завршена, али се од стране Канцеларије за управљање јавним улагањима траже и додатни елаборати везани за против-пожарну заштиту и унапређење енергетске ефикасности објеката. Завршетак елабората се очекује до пролећа 2017, након чега следи расписивање тендера за извођача радова.

У понедељак објекте су обишли и констатовали стање представници Канцеларије за управљање јавним улагањима заједно са предствником „Јавног предузећа за развој општине Гроцка“, Миленком Бабићем и руководиоцем техничке службе Дома здравља „Миливоје Стојковић“, Златком Петровићем.

гроцка.рс
 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR