GROCKA: Postavili saobraćajno ogledalo na pogrešnom mestu?

0
2673
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Tokom dana našoj redakciji javili su se građani ulice Vučka Milićevića 119 prvi deo  iz Grocke, i kako su nam rekli da je saobraćajno ogledalo koje je juče postavljeno u toj ulici nalazi na pogrešnom mestu

Naime, tokom jučerašnjeg dana radnici koji postavljaju saobraćajnu signaliziciju postavili su ogledalo kod izlaza drugog dela te ulice, umesto kod prvog.  Građani prvog prilaza su nam rekli da su više puta pisali peticije i tražili od JP Direkcije za izgradnju opštine Grocka postavljanje saobraćajnog ogledala, zbog nepregledne oštre krivine iz pravca Begaljice.

Kako saznajemo iz JP Direkcije za izgradnju opštine Grocka oni su upoznati sa ovim problemom i da su više dopisa dugi niz godina slali sekretarijatu za saobraćaj grada Beograda i da je verovatno došlo do nekog nesporazuma.

-Videćemo o čemu se radi i kako je do toga došlo, pa ćemo vam javiti. I mi smo bili iznenađeni kada smo dobili tu informaciju.- ljubazno su nam rekli iz ovog javnog preduzeća.

Naši čitaoci poslali su nam fotografije spornog saobraćajnog ogledala i zaista ima nelogičnosti. Sa leve strane drugog prilaza proteže se pravac prema Begaljici od nekih 200 metara, dok kod prvog prilaza imamo situaciju da vozač koji se uključuje u glavnu ulicu ima preglednost od nekih 35 metara.

Evo fotografija, pa presudite sami…

Autor:M.Radojević

Mesto na kome je trebalo biti postavljeno saobraćajno ogledalo

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR