KALUĐERICA: 29. decembra koncert grupe ,,Riblja čorba“ i treća „Novogodišnja čarolija“

0
10640
foto: riblja-corba.com
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pored raznovrsnog novogodišnjeg programa u centralnim opštinama Beograda, i opština Grocka će spremno dočekati novogodišnje i božićne praznike. Pored bogatog programa za najmlađe, stanovnici ove opštine 29. decembra đuskaće uz hitove Riblje čorbe!

 

– U dvorištu OŠ „Aleksa Šantić“ organizovaćemo koncert jedne od najpopularnijih rok grupa. Riblja čorba će nastupiti u dvorištu škole, a koncert počinje u 20 sati. Svi su pozvani – rekao je za „Blic“ Stefan Dilberović, predsednik Skupštine opštine Grocka.

 

Osim koncerta, u praznicima će sigurno uživati i najmlađi stanovnici opštine jer ih 30. decembra očekuje treća po redu „Novogodišnja čarolija“. U ulici Livada, u Kaluđerici od 11 do 13 sati, klinci i klinceze prisustvovaće pravoj magiji.

Novogodišnja čarolija

Foto: Info služba Grocka / PromoNovogodišnja čarolija

– Mađioničari Zeka i Piksi održaće svoje magične tačke, a uz njih decu će zabavljati ulični animatori, klovnovi, vile… Tu će biti i crtači lica, a u istoj ulici biće postavljen i ulični bazar – rekli su iz Info službe Grocke.

Duž cele ulice svi posetioci će uživati u pravoj prazničnoj atmosferi – tradicionalnoj hrani, slatkišima i suvenirima.

– Takođe, svojim programom predstaviće se i mališani iz vrtića „Veseljko“ iz Kaluđerice, kao i učenici OŠ „Aleksa Šantić“ i „Miloje Vasić“ iz Kaluđerice i OŠ „Nikola Tesla“ iz Vinče – rekli su iz opštine.

Mališane će posebno obradovati Deda Mraz sa kojim će deca imati priliku da se slikaju.

Badnje veče uz vatromet

Nakon novogodišnjih praznika, žitelje ove opštine čeka, sada već tradicionalan, vatromet na Badnje veče.

– U sva četiri naselja priredićemo veliki vatromet, tako da će stanovnici Kaluđerice, Grocke, Vrčina i Umčara moći da uživaju u pravoj čaroliji – rekao je Dilberović.

Izvor:blic.rs

alexa.com

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR