KRAJ ANKETE: Preko 90 % glasalo za pokretanje TV ,,GROCKA INFO”

0
NextWEB hosting

Završena je anketa o pokretanju TV Grocka Info
Anketiranje sugrađana koje je postavilo pitanje mišljenja prema osnivanju lokalne kablovske i internet TV stanice Grocka Info, za 7 dana koliko je trajalo, zatalasalo je lokalnu javnost ali i dalo jasne rezultate i smernice. Na stranici Grocka Info Portal društvene mreže Fejsbuk u anketi se izjasnilo ukupno 571 glasača, od kojih je 516 podržalo nastanak TV Grocka Info, protiv je bilo njih 47, a ideju “voli” 5 osoba.
Osnovna ideja nastanka TV Grocka je omogućavanje 2 sata programa uživo, koji će kombinovati kablovski i internet sistem, a biti orjentisan ka tekućim aktuelnostima, vestima, i servisnim informacijama, a gosti u okviru programske šeme bili bi predstavnici javnih ustanova, preduzeća, ličnosti iz kulture i sporta Grocke, koji bi, svako u svojoj oblasti, predstavljali vesti i sadržaje bitne za lokalno stanovništvo.

Inicijativu i razmatranje nastanka TV Grocka Info je pokrenuo privatni sajt Grockainfo.com koji zauzima vodeće mesto u internet prostoru Grocke. Domet GrockaInfo.com na društvenim mrežama je oko 50.000 ljudi, (stranica Grocka Info Portal 13.153, grupa Grockainfo.com 23.200, profil Grocka Info 4.460, grupa Gročanske novosti 3.039 članova, twitter 1.142 , kao i više fejsbuk grupa gde možemo postaviti vesti sa našeg sajta) mahom sa teritorije opštine Grocka. Ne postoji više niko na lokalu u informacionom smislu koji bi u brojnosti premašio ove brojke.

Naš portal već 6 godina prenosi vesti i informacije od značaja za stanovništvo opštine Grocka, potpuno besplatno promoviše i reklamira brojne istaknute pojedince u svim oblastima života, kao i domaće privrednike, udruženja i klubove.
Primera radi, ukoliko sugrađani žele da čuju odgovore na pitanja oko legalizacije, doveli bismo kao gosta načelnika urbanizma, tako isto na zahtev gledalaca i direktora Doma zdravlja “Grocka”, načelnika policije, predsednika opštine, predstavnike svih službi i ustanova, koji bi uživo odgovarali na pitanja sugrađana.

Grocka Info se može pohvaliti i odličnom saradnjom sa lokalnim internet provajderom Gronet-om, a na osnovu prvih reakcija i najava, iza ovog projekta podržala bi preduzeća, pojedinci, kao i firme iz privatnog sektora.
Vreme je za novi iskorak u informacionom sistemu naše opštine, a da li ćemo u svemu ovom uspeti, vreme će pokazati.

Inače, nas portal od samog osnivanja, bavi se isključivo širenjem vesti i informacija od značaja za naše gradjane. Svesni smo da možemo mnogo bolje, zato smo i pokrenuli inicijativu da proširimo nase medijsko delovanje. ćutali smo na raznorazne napade tzv. portala, koji su nas bezočno izrugivali, a mi smo pokazali da i bez toga imamo ubedljivo najvecu popularnost, kao i čitanost.

Ovim putem pozivamo sve one koji misle da imaju dara za ovaj posao, mogu da nam se priključe, i da učestvuju u stvaranju jednog novog, boljeg i lepšeg medijskog servisa na našoj opštini. 

Zahvaljujemo se svim čitaocima koji nas verno prate, u nadi da ćemo i ubuduće imati divnu saradnju. 

 

untitled

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

seventeen + nineteen =