Одржан састанак са представницима Полицијских станица на општини Гроцка

0
992
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић у библиотеци општине Гроцка одржао је састанак са начелником Полицијске станице Гроцка Зораном Ђорђевићем и представницима Полицијских станица Гроцка, Калуђерица, Врчин и Лештане.

На самом почетку састанка председник Симоновић похвалио је изузетну сарадњу градске општине Гроцка са полицијским станицама на нашој општини, а затим их је упознао са досадашњим радом општинског руководства и капиталним инвестицијама које су планиране за наредни период. Он је истакао да ће општина Гроцка у складу са могућностима наставити да помаже ову државну установу.

У предходном периоду уз финансијску помоћ градске општине Гроцка асфалтиран је прилаз Полицијске станице у Калуђерици, а у плану је да се асфалтира прилаз полицијске станице у Гроцкој.

Председник Симоновић напоменуо је да ће се заложити да се јавно истакне изузетно лоше стање објекта Полицијске станице у Калуђерици, где нема тоалета за странке и где прокишњава кров.

Током састанка договорено је умрежавање свих камера које су до сада постављене у образовним институцијама али и умрежавање камера које ће бити постављене на јавним раскрсницама и јавним установама.

Говорило су и о тиму за борбу против насиља у породици, будући да је полиција иницирала образовање овог тима и да унутар тима има свог представника.

Такође, овим путем обавештавамо све грађане са територије градске општине Гроцка да ће се личне карте у Полицијској станици Гроцка и Калуђерица предавати и издавати до 20 часова.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR