Oпштина Гроцка на “Београдском туристичком форуму градова југоисточне Европе”

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

ЈЕДАН РЕГИОН, МНОГО СВЕТОВА слоган је панел-дискусије
“Београдског туристичког форума градова југоисточне Европе 2016” одржаног у четвртак, 22. децембра са почетком у 10 часова, у конгресном центру „Сава“. Београдски туристички форум градова југоисточне Европе 2016, посвећен је туристичкој понуди града Београда и сарадњи земаља у региону.

Догађај коме су присуствовали релевантни учесници/панелисти из свих сектора туристичке делатности, као и бројне званице, отворио је Андрија Младеновић, заменик градоначелника града Београда, а потом је Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда, представио резултате промотивне кампање Go Belgrade, са којом је ТОБ током 2016. године обишао градове замаља у региону.

Георги Генов, директор Пословног удружења хотелијера и ресторана Србије – HORES, говорио је o резултатима истраживања које се позабавило коментарима и задовољством гостију Београдом као туристичком дестинацијом. Потом је професор др Јован Попеску са Универзитета Сингидунум у Београду наставио планирану панел-дискусију са гостима из региона на тему „Регионално повезивање и одрживи развој у туризму“.

На позив ТОБ-а, догађају су присуствували представници Градске општине Гроцка, и то заменица председника општине Живадинка Аврамовић, директорка Центра за културу Гроцка и програмска сарадница Емилија Ресановић из ЈП “Пијаце и зеленило”, које су се овом приликом упознале са стратегијом и радом ТОБ-а, као и колегама које креирају туристичку понуду града Београда.

Панелисти:
– представници организација, институција из области туризма Републике Србије
– представници градова региона југоисточнеЕвропе
– представници научних, истраживачких и образовнихинституција
– представници туристичких организација из Републике Србије
– директори београдских хотела и најзначајнијих београдских ресторана

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.