Predsednik FK ,,Vrčin“ Zoran Kojić dao intervju za ,,Sportski žurnal“

0
2623
NextWEB hosting
NextWEB hosting

ВРЧИНСКА ПРОМЕНАДА: Теофиловић није кривац

У понедељак сте имали прилику да на страницама Журнала прочитате интервју са председником Којићем, иначе и председником ФС Гроцка. Ми ћемо пренети само најзанимљивије делове интервјуа.
На самом почетку Којић је рекао да претпоследње место, 10 освојених бодова и гол разлика -15 није одраз правог квалитета екипе и да тренер Теофиловић нема ни мало кривице за тако лош пласман. Он напомиње да је главни разлог лошег пласмана срећа и да свим снагама требамо да кренемо напред.
На питање новинара да ли Теофиловић има кривицу за лоше резултате Којић је одговорио: “ Непоштено је да њега окривимо, финансијска ситуација је таква да је он још увек у клубу.“
Један од криваца је и повреда нападача Савића који се солидно опоравља по речима нашег председника.
Наша марљива управа ради и на проналажењу генералног спонзора и појачања, а приоритети су леви бек, штопер и нападач. За више информација прочитајте цео инервју.
Како извор близак клубу наводи Врчин је на добром путу да дугорочно реши финансијску ситуацију и да смо близу договора са спонзорима. Уз све то треба напоменути и речи Славише Кокезе и Јована Шурбатовића да ће у најкраћем периоду завршити радове на трибини и осветљењу терена. Може се сада рећи да ФК Врчин доживљава препород у овим хладним и тмурним децембарским данима.
Из горе наведеног текста може се закључити да је тренер Теофиловић најзадовољнији играма везног реда и имаће јако тежак задатак да задржи своје ведете, јер за њих влада велико интересовање клубова са територије општине Гроцка, а два зонаша Торлак и Авала чекају своју шансу из прикрајка. Такође исти извор наводи да је тим менаџер Теофиловић виђен у друштву два прекаљена аса Данила Кузмановића и Немање Ђорића, што је заголицало машту многобројних навијача Врчина. Чекамо прелазни рок где ће се ситуација искристалисати, а до тад навијајте за црвене Чичкове из Врчина.

Инфо служба ФК Врчин

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR