Радно време продавница и пијаца за новогодишње и божићне празнике

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Дежурне продавнице претежно прехрамбене робе (хипермаркети, супермаркети, суперете, мини-маркети) морају сутра, 31. децембра, да раде најмање од 9 до 18 сати, саопштавају из Секретаријата за привреду.

У недељу, 1. јануара, дежурни продајни објекти могу бити затворени, а у понедељак, 2. јануара, морају да раде најмање од 9 до 12 сати, исто као и у уторак, 3. јануара. У петак, на Бадњи дан, продавнице претежно прехрамбене робе (хипермаркети, супермаркети, суперете, мини-маркети) морају да раде најмање од 9 до 18 сати, док на сам Божић (7. јануара) дежурни продајни објекти могу бити затворени. 

Из ЈКП „Градске пијаце” саопштено је да ће зелене пијаце сутра, 31. децембра, радити уобичајено, од 6 до 19 часова, док 1. и 7. јануара неће радити. Једино ће пијаце „Земун”, „Баново брдо”, „Беле воде” и „Душановац” 1. и 7. јануара радити скраћено од 6 до 13 часова. Све зелене пијаце 2. јануара радиће од 6 до 13 часова.

Гаража на пијаци „Зелени венац” неће радити 1. и 7. јануара, док ће осталим данима радити по редовном пословном радном времену од 6 до 21 час. Отворени тржни центар – Нови Београд (популарни „Бувљак”) 31. децембра ће радити уобичајено од 8 до 16 часова,  док 1. и 7. јануара неће радити. 
На пијаци „Душановац” продаја из возила обављаће се 31. децембра до 22 часа, 1. и 7. јануара неће се обављати, док ће 2. јануара овај део пијаце радити од 14 часова. „Пијаца за промет старих ствари и робе са грешком – Миљаковац” – 31. децембра ће радити уобичајено од 6 до 19 часова, док 1. и 7. јануара неће радити. Тржни центар „Крњача” (цветна пијаца) ће 1. и 7. јануара биће затворен.

beograd.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR