EKSKLUZIVNO: Kamera Grocka Info Portala zabeleležila trenutak kada se iz dela česnice pojavio zlatnik, javio se dobitnik bakarnog novčića (FOTO)

0
3906
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Bronzani dukat koji se nalazio u Božićnoj česnici koja je lomljena u subotu ispred zgrade gradske opštine Grocka pronašla je Katarina Stanić iz Grocke i zamenica predsednika gradske opštine Grocka uručila joj je prikladni poklon. Zlatni dukat još uvek nije pronađen. – saopštili su iz opštine Grocka na svom zvaničnom profilu.

Međutim, kao što znate na našoj stranici Grocka Info Portal mi smo direktno iz centra Grocke prenosili lomljenje božićne česnice i slučajno zabeležili trenutak kada se iz dela česnice pojavjuje zlatnik o kome se ovih dana dosta pisalo i pričalo.

Zlatnik iz gročanske česnice Božić 2017

Naime, od jutros više čilalaca sajta grockainfo.com javilo se našoj redakcijii, tvrdeći da su gledajući naš snimak zapazili zlatnik u trenutku dok je jedna naša sugrađanka prelomila deo česnice.

I zaista, mi smo pažljivo pregledali snimak i ustanovili da na 13:40 snimka, stolu prilazi Protojerej Aleksandar Mitrović i predaje deo česnice starijoj gospođi, koja u tom trenutku na pitanje našeg kamermana ,,Hajde, da vidimo ima li nešto?“ odgovara ,, Nisam ti ja te sreće da dobijem“. Ispostavilo se da je zlatnik upravo u tom trenutku bio u rukama ove naše sugrađanke, ali zbog žurbe usled velike hladoće, ni, gospođa, ni kamerman, ni Protojerej nisu uočili zlatnik koji se našao u tom delu česnice.

Zlatnik

 

 

 

 

 

 

 

 

Šta se dalje dogodilo sa njim do zaključenja ovog teksta nismo upoznati, ali ako neko prepozna ovu gospođu i obavesti je ovom slučaju, možda ćemo saznati sudbinu ovog zlatnika iz gročanske česnice.

Posle ove priče imamo jednu zajedničku poruku za sve nas: ,,Nikada se ne zna kada će Vam se sreća osmehuti, verujte u nju

Autor: Trale Miroljub Radojević

Pogledajte snimak na 13:40

 

 

 

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR