ЈП ,,Водовод и канализација Гроцка”: ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ НАСЕЉА БОЛЕЧ, УМЧАРИ И ВРЧИН

0
NextWEB hosting

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ НАСЕЉА БОЛЕЧ, УМЧАРИ И ВРЧИН

БОЛЕЧ- Због квара на водоводној мрежи у Вирској улици код броја 58 дошло је до престанка водоснабдевања наших потрошача у свим околним улицама изнад постанице која се налази у улици Кнеза Михала.
Екипе ЈП ,,Водовод и канализација Гроцка” су на терену, и раде на поправци овог квара.

УМЧАРИ-Због квара на водоводној мрежи у центру овог наеља дошло је до престанка водоснабдевања у следећим улицама: Немањина, Лоле Рибара, 29. новембра, Трг Републике,, Саве Ковачевића,, Моше Пијаде и 27.марта.
Екипе ,,ЈП Водовод и канализација” Гроцка’ су на терену, и раде на поправци овог квара. Oчекујемо да ће радови трајати од 17 часова када ће вода бити поново пуштена у мрежу.

ВРЧИН- ПОНАВЉАМО АПЕЛ
У последњих неколико дана регистрована је енормно висока потрошња воде у поменутим насељима, тако да наши базени током ноћи остају празни.
Наша техничка служба установила је да основни разлог овако високе потрошње настао утицајем ниских температура, које су довеле до смрзавања и пуцања водомера и стакала на истим као и осталих недовољно заштићених спољних и унутрашњих водоводних инсталација.
Уочено је да су највећи губици воде забележени у поменутим насељима на објектима где нико не борави, или власници објеката који повремено долазе у своје викендице.
Апелујемо на све наше потрошаче да хитно прегледају своја водомерна места, и инсталације која су изложене мразу, и уколико примете било какву неисправност да пријаве нашем предузећу.
Такође, молимо Вас да уколико у вашој близини постоји објекат, у који власници нису последњих дана долазили, обавестите их уколико приметите било какав проблем са водом, јер уколико је дошло до изливања воде, то може нанети штету на не само њиховим објектима, већ и на вашим.
Тренутно најтежа ситуација са водоснабдевањем је на систему Умчари – Пударци, Заклопачи, Врчину (Мали Рај) и Гроцкој (све улице према гробљу).
Све пријаве кварова и обавештења можете добити на телефон 011 8501-507.
Хвала на разумевању,
ЈП Водовод и канализација Гроцка.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

four × 2 =