Од сутра „Бус плус” допуне за фебруар

0
Beograd, 23. avgusta 2011 - Direkcija za javni prevoz Beograda prezentovala je uvodjenje sistema "Bus plus", koji ce obuhvatati upravljanje saobracajem i sistem elektronskih karata za prevoz. FOTO TANJUG/ STR/ mv 2308 2011 bus plus kartice gsp busplus

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Допуна персонализованих „бус плус” картица за фебруар почиње у среду, 25. јануара, саопштавају из „Бус плус” система. 

Они такође подсећају да корисници персонализованих „бус плус” картица старији од 65 година, којима је трајање картице продужено до 30. јуна, већ сада могу да изваде нове на неком од продајних места за издавање персонализованих картица. 

Корисници јавног превоза своје картице могу да допуне на више од 2.000 продајних места.

Продајна места на којима је могуће извадити персонализоване електронске „бус плус” картице налазе се у РК Београд – Масарикова 5, Палмира Тољатија 7, ТЦ Југоцентар (Стари Меркатор), ГСП – Скендербегова 47, ТЦ Трг републике и Делиградска 10, Темпу – Вилине воде бб, Ауто-пут за Загреб 35 и Обреновачки друм 3, као и „Ласти” на Главној аутобуској станици, у Младеновцу, Обреновцу, Лазаревцу, Сопоту и Барајеву.

За додатна питања, грађанима је на располагању Кориснички сервис „Бус плуса” путем броја телефона 011/ 7155-155, радним данима од 8 до 17 часова. 
београд.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR