ПС ГРОЦКА: Приведен починилац кривичног дела, обијена трафика, повећан број саобраћајних незгода…

0
1098
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Две суграђанке са територије наше општине 21. јануара претрпеле су кривично дело, док су биле у шетњи. Према саопштењу надлежног лица испред полицијске станице Гроцка у првом случају док је лице З.Љ. шетала починилац Д.С. отео јој је ташну са рамена, а С.Г. је обављала телефонски разговор када јој је исти украо торбу. Учинилац овог кривичног дела је покушао да побегне, али су га надлежни органи пронашли и предат је тужиоцу, а украдене ствари и новац су враћене власницама.

Полицијска станица у Гроцкој

Такође, у недељу у насељу Лештане три малолетника ухваћена су на делу док су обијали трафику у улици Раван. Обзиром да је реч о малолетним лицима, обавештен је тужилац за малолетнике, који је наложио преузимање одређених мера и радњи у вези са малолетницима и њиховим родитељима.

Надлежни из Полицијске станице Гроцка истакао је да је услед лоших временских услова и неприлагођене брзине у последњих 48 сати дошло до 6 саобраћајних незгода на територији општине Гроцка , једна особа је повређена, а једну саобраћајну незгоду изазавао је возач у стању тешке алкохолисаности.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR