Данас у Хали 4 општина Гроцка представиће се на Београдском сајму туризма

0
NextWEB hosting

Општина Гроцка представиће се на Београдском сајму туризма програмом “Гроцка на Дунаву – тамо где је све почело” у недељу, 26. фебруара, у 13.30сати на бини у Хали 4, у сарадњи са Секретаријатом за привреду и Туристичком организацијом града Београда.

Програм представљања обухвата презентацију данашњих туристичких потенцијала Гроцке путем публикације „Гроцка на Дунаву“ и истоименог туристичког промо-филма. Посетиоци и гости имаће прилику да погледају и промо-филм Центар “Мали Дунав” Огледног добра Радмиловац, као и културно-уметнички програм Општине Гроцка, у коме учествују КУД “Стеван Штрбац” и певачка група етномузиколога Миле Ђачић.

Након дугих векова трајања, Гроцка је од 1955. године једна од 17 београдских општина, у чијем је саставу 15 разуђених насеља са близу 100.000 становника. И даље је чувени воћарски и виноградарски крај покрај реке Дунав, особени градић/варошица на ободу великога града.

Због својих чаробних панорама, природних и културно-историјских лепота, с разлогом је називана „Мала Калифорнија“. То знају сви они који су општину Гроцка икада посетили.

 

До скорог виђења на Сајму, и добро дошли у Гроцку!

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

1 × 4 =