NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Одржан радни састанак са радницима ЕДБ Гроцка

Одржан радни састанак са радницима ЕДБ Гроцка

0
2526
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Наставак радних састанака са представницима и радницима јавних институција се наставља ради ефикаснијег умрежавања и боље ефикасности свих служби.

Радним састанком са представницима Електродистрибуције председавао је председник општине, Драгољуб Симоновић који је похвалио раднике овог јавног предузећа који су показали високу ефикасност у ванредним ситуацијама и сматра да они имају кључну улогу поред војске, полиције и ватрогасаца.  Обећао је несебичну подршку и наставак одличне сарадње.

Директор Драган Сретеновић се захвалио на пријему и одличној сарадњи истакавши да има добре, младе и квалитетне кадрове али да имају проблема са недостатком теренских возила, основног алата и канцеларијског инвентара али је изразио уверење да ће се ти недостаци ускоро отклонити.

Председник Симоновић је директору Сретеновићу уручио донацију општине у виду моторне тестере, телескопске тестере за сечу грања као и 5 лопати за снег и метли и обећао да ће се потрудити у наредних неколико дана да се обезбеди и донација нешто канцеларијског инвентара и основног алата за раднике овог предузећа.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR