NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА ПРИВРЕДУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ГРОЦКА (ФОТО)

ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА ПРИВРЕДУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ГРОЦКА (ФОТО)

0
2310
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Прва проширена седница Савета за привреду градске општине Гроцка одржана је данас 28.02.2017. године у великој сали градске општине Гроцка са почетком у 11 часова.

Седници су присуствовали  председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, председник Савета за привреду градске општине Гроцка Ђуро Грубор, чланови Савета, руководство градске општине Гроцке, директори јавних предузећа и установа, као и велики број привредника и предузетника са наше општине.

Седници су такође присуствовали подсекретар Секретаријата за привреду Маја Бајагић и помоћници секретара Секретаријата за привреду Биљана Гаврић и Маја Тининтор, представник Привредне коморе Србије Ђорђе Андрић  и представници Привредне коморе Београда Велибор Пешић , Дејан Зрилић и Миливоје Армуш.

Седницу је отворио председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, који је овом приликом истакао значај њеног формирања у циљу побољшања услова за привређивање и промовисање привредних потенцијала општине Гроцка.Председник Симоновић је такође позвао све привреднике са територије општине Гроцка да узму  учешће у раду Савета и својим сугестијама и иницијативом, а уз сарадњу са локалном самоуправом, заједнички реше досадашње проблеме који су се ондосиле на привредни развој Гроцке. Искористио је ову прилику да присутнима представи најважније инсестицијекоје ће у току године бити реализоване, као и плани и програм радова који нас очекују на територији општине Гроцка.

Скуп је поздравио и  председник Савета за привреду Ђуро Грубор, које је нагласио да Савет тренутно броји 9 чланова, а да се нада да ће се у наредном периоду велики број власника капитала придружити Савету за привреду и да очекује успешан рад , који ће ићи узлазном путањом.

Савет за привреду формиран је од стране већа градске општине Гроцка, а чине га Ђуро Грубор, Зоран Костић, Милоје Рајковић, , Драган Пантелић, Миленко Локас, Љубиша Милановић, Тони Симић, Ненад Марковић и Зоран Анђелковић.

Присутнима су се обратили и стручњаци из области привреде, који су својим присуством увеличали данашњи скуп и то: подсекретар  Секретаријата за привреду да Маја  Бајагић,  представник Привредне коморе Србије Ђорђе Андрић и представници Привредне коморе Београда Велибор Пешић  и Дејан Зрилић.

Након излагања говорника, председник Симоновић уручио је плакете предузећима „Нова Шумадија“ , „ПДМ Агро фруит“ и „Едепро Лештане“, у знак захвалности за несебичну помоћ и допринос општини Гроцка.

гроцка.рс
 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR