NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Пољопривредни произвођачи из Гроцке на саветовању на Пољопривредном факултету

Пољопривредни произвођачи из Гроцке на саветовању на Пољопривредном факултету

0
2610
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Пољопривредни произвођачи Гроцке посетили су VI саветовање воћара ИНОВАЦИЈЕ У ВОЋАРСТВУ које се одржало 2.2.2017. године на Пољопривредном факултету у Земуну.

 

У организацији градске општине Гроцка њих 15 је узело учешће на овом међународном скупу где су били предавачи из наше земље, али и иностранства. Овим гестом градска општина Гроцка наставља тренд који је започела, а то је брига о својим произвођачима. Ово је само један део у помоћи произвођачима да се што боље едукују, и почну да прате иновације које се све више уводе у воћарској производњи.

 

Следећи кораци ће бити трибине и предавања која ће бити организивана у сарадњи са ПССС Падинска скела у Месним заједницама на нашој општини, где ће такође произвођачи чути корисне информације и где ће моћи да питају шта их интересује. Предавања ће бити организована у свим местима на нашој општини, а сви пољопривредници ће бити благовремено информисани када и где ће се одржати.

 

Саветовању на Пољопривредном факултету испред градске општине Гроцка присуствовао је помоћник председника за пољопривреду Душко Живанчевић.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR