Putnici linije 354 (Šumice, Vrčin, Zaklopača, Grocka i Kamendol) oglasili se posle brojanja putnika: “Ne ukidajte liniju, nije tačno da nas nema”

0
NextWEB hosting

Zabrinuti putnici sa linije 354 koja ima samo jedan polazak i nula putnika prema zvaničnim podacima iz analize Saobraćajnog fakulteta, javili su se našoj redakciji sa apelom da se linija ne ukida.

 

Foto: Mateja Beljan / RAS Srbija

Linija povezuje Šumice, Vrčin, Zaklopaču grocku i Kamendol, a prema planu reorganizacije mreže prigradskih linija, biće ukinuta.

 

– To je samo jedan polazak u 6.10 ujutro, kada ljudi idu u Grocku na posao, kod lekara ili da obave poslove u opštini. Nije tačno da nas nema, bude i po petnaestak ljudi. Ne znam kako su oni to i kada brojali, ali nemoguće je da je bilo nula. Mi smo putnici iz Vrčina i Zaklopače i kada bi nam ukinuli liniju morali bismo da presedamo sa linije 303 na 302, koje idu retko i to nije tako lako kao kada presedate u gradu – požalio nam se jedan radnik iz Zaklopače.

Osim linije 354, postoje i dve podvarijante 354A (Živkovac – Grocka – Zaklopača – Vrčin – Šumice) i 354B (Šumice – Vrčin – Zaklopača – Grocka) koje imaju polaske popodne i neće biti ukinute. Postoji i jedan polazak linije 468 na relaciji Beograd – Vrčin – Zaklopača – Grocka i to Avalskim putem, koja bi po novom planu trebalo da vozi samo do Banjice.

Izvor:blic.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

eleven + 17 =