UŽAS NA SMEDEREVSKOM PUTU KOD GROCKE: Policajac Stojadinović poginuo tokom potere (FOTO)

0
6160
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Policajac Nenad Stojadinović (38) je poginuo, a njegov kolega Vladimir Radujko teško je povređen dok je još jedna osoba takođe povređena u dve odvojene nesreće koje su se dogodile na Smederevskom putu kod Grocke.

Smrskano vozilo u kome su bili policajci, Foto: Grocka info

 

U dve odvojene nesreće koje su se dogodile jutros u kratkom vremenskom razmaku i nedaleko jedna od druge poginula je jedna osoba, a više njih je povređeno.

Prva nesreća dogodila se oko 05:30 sati kada je vozilo udarilo u kamion za prevoz hleba. U ovoj nesreći poginuo je policajac Nenad Stojadinović, dok je njegov kolega teško povređen.

Nereća kod Grocke, stradao policajac

Ostaci automobila u kom su bili policajci, Foto: Danica Ćuruvija

Kako Alo! saznaje, policajci iz Uprave kriminalističke policije bili su u civilu, na zadatku u automobilu bez policijskih oznaka i jurili su lopove iz pravca Beograda, kada su udarili u kamion sa hlebom. 

Udes u Grockoj

Udes u Grockoj, Foto: Grocka info

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da je danas, prilikom potere za dvojicom lopova u saobraćajnoj nesreći poginuo jedan policajac, dok je drugi teško povređen.

U saopštenju se navodi da su osumnjičeni za kradju vozila A.Š. (18) i D.N. (30) uhapšeni, dok su vozila pronađena.

Saučešće MUP-a

Ministarstvo je navelo da je Stojadinović radio 11 godina u beogradskoj policiji na najtežim i najsloženijim poslovima, da se časno i pošteno borio protiv kriminala, zbog čega je više puta nagradjivan za požrtvovani i profesionalni rad. „Požrtvovano, uz maksimalno zalaganje, Stojadinović je učestvovao u hapšenjima počinilaca najtežih krivičnih dela, često rizikujući i svoj život. Tragično je, profesionalno i predano obavljajući svoj posao, nažalost, nastradao. Ministarstvo unutrašnjih poslova porodici stradalog kolege izražava najdublje saučešće“, navodi se u saopštenju.

Ubrzo potom, nedaleko od mesta ove nesreće, na ulazu u Grocku iz pravca Beograda, dogodila se druga saobraćajka u kojoj je, prema prvim informacijama, više osoba lakše povređeno.

Kako saznaje Alo! automobil „golf 3“ navodno, kradeni, sleteo je u kanal prilikom mimoilaženja sa drugim vozilom.

Kako nezvanično saznajemo, među učesnicima nesreće izbio je i sukob.

U spasavanju preživelih i njihovom zbrinjavanju učestvovalo je i vozilo vatrogasne ekipe, dok je Hitna pomoć intervenisala sa tri vozila.

Svi povređeni prevezeni su u Urgentni centar.

Smederevski put u oba smera bio je zatvoren za saobraćaj više od dva sata.

Alo.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR