Ђурић и Антић у Врчину: 150 милиона динара за грочанске путеве (ФОТО+ВИДЕО)

0
NextWEB hosting

Повод њихове посете јесте  наставак реконструкције државног пута 347, односно деонице кроз Врчин, од аутопута до Крагујевачког пута. У овој фази се изводе радови до Авалске улцие, односно улица Саве Ковачевића, Иво Лоле Рибара и 29. Новембра. На овој деоници пута, такође је,  у рекордном року завршено  постављање гасоводне мреже, чије се пуштање у рад очекује пре почетка грејне сезоне.

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић овом прилком истако је да је данашња посета запрово посета сратешки важне инвестиције за становнике Врчина, јер се више од 27. година није улагало у ову улицу, која се налази у самом центру насеља.

Председник Симоновић нагласио је да је захваљујући ангажовању општинског руководства договорено да се ове године уради више од 20 км пута на територији општине Гроцка.

-Очекујемо да за десет дана ЈП „Путеви Србије“ заврше ово деоницу пута, а током следеће недеље, тачније у уторак , почеће радови на асфалтирању пута Заклопача-Гроцка. Ове године урадиће се и пресвлачење деонице Смедеревског пута између семафора у Гроцкој и реконструкцију пута 351 Умчари-Пударци- рекао је Симоновић.

Министар енергитике и рударства Републике Србије Александар Антић и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић похвалили су рад општинског руководства, на челу са председником Симоновићем, који је успео да се избори да Гроцка коначно добије третман какав заслужује. Република Србија и град Бреоград , у сарадњи са локоланом самоуправом , уложиће упутну инфраструктуру  на нашој општини у овој години више од 150 милона динара.

Фотографије из Врчина можете погледати ОВДЕ.

гроцка.рс

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

17 + 3 =