ГО ГРОЦКА: Свечано потписан уговор о донаторству 100 противградних ракета (ФОТО+ВИДЕО)

0
2421
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Данас је у великој сали градске општине Гроцка свечано потписан Уговор о донаторству 100 противградних ракета , који је закључен између градске општине Гроцка, коју застипа председник Драгољуб Симоновић и предузећа „ЕДЕПРО“ д.о.о., који је донатор ракета и чији је заступник  Горан Жижић.

Гости на данашњој церемонији били су генерал Владимир Ребић, директор Полиције МУП-а Републике Србије, Зоран Алимпић, начелник управе полиције МУП-а Републике Србије, Веселин Милић, начелник Полицијске управе за град Београд и Зоран Ђорђевић, начелник Полицијске станице Гроцка. Потписивању су такође присуствовали заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић, председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заменик председника Скупштине градске општине Гроцка Владимир Трајковић, чланови већа и директори јавних предузећа.

Пре потписивања уговора, присутнима се обратио председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, који је овом приликом поздравио све присутне и указао на значај ове донације, пре свега за пољопривреднике, будући да је наша општина богат воћарски крај.

-Ово је први пут после 50 година, да је свака противградна станица, којих на територији општине Гроцка има 8, покривена у пуном оперативном саставу са по 12 ракети. Руководство градске општине Гроцка дало је обећање пољопривредницима, које смо испунили , а такође ћемо у што краћем временском року урадити све прилазне путеве до ракетних станица и набавити радне униформе за стрелце- рекао је председник Симоновић.

Присутнима се такође обратио Владимир Ребић, директор Полиције МУП-а Републике Србије, који је истако да је оваква донација од круцијалног значаја за општину Гроцка и њене суграђене.

-Посебно ми је драго што у нашој земљи постоје друштвено одговорне фирме, које су спремне да локалној самоуправи донирају једну овакву значајну инвестију, у циљу заштите од елеметарне непогоде-града, рекао је Ребић.

Потом су председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић и представник предузећа „ЕДЕПРО“д.о.о. Горан Жижић свечано потписал уговор о донаторству , којим је донирано 50 комада противградних ракета типа ТД-6Б и 50 комада противградних ракета типа ТД-8.

гроцка.рс

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR