KOBRA KUP – 2017. VRČIN

0
Dana 25.Marta 2017. godine sa početkom u 11.00 časova održaće se Turnir u Kjokušinkai karateu u organizaciji KJOKUŠINKAI KARATE SAVEZA SRBIJE pod nazivom “ KOBRA KUP – 2017 “.
Tehnički organizator i domaćin takmičenja je KJOKUŠINKAI KARATE KLUB “ KOBRA “ iz Vrčina, gde će pored njih nastupati i KJOKUŠINKAI KARATE KLUB “ ŠKORPION “ iz Grocke, koji će pokušati da prezentuju na najbolji mogući način našu Gradsku opštinu Grocka i osvoje što veći broj medalja. Takmičenje će se održati u katagorijama: ml.pioniri/ke, pioniri/ke, st.pioniri/ke, ml.juniori/ke, juniori/ke i seniori/ke.
 
Na Turniru se očekuje dolazak više Kjokušin Klubova iz Srbije, kao i predstavnici – klubova iz sastava Kjokušin – kan Saveza Srbije, koji zajedno sa KKSS čine sastavni deo KWU – svetsku organizaciju za Srbiju, a čiji su nosioci i predstavnici Sensei Žarko Dukić i Sensei Bojan Simonović. Svi zainteresovani Klubovi mogu izvršiti prijave takmičara najkasnije do: 20.03.2017 godine na e-mail: kkssrbije@gmail.com INFO: + 381 ( 69 ) 642 100.
UPRAVA KOBRE
 
 
 
 
 

Komentari

NextWEB hosting

komentari

POSTAVI ODGOVOR

four × five =