Министри Вулин, Антић, и Стефановић данас посетили Гроцку ФОТО+ВИДЕО

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић, председник Покрета социјалиста Александар Вулин и потпредседник Главног одбора СПС Александар Антић, посетили су Гроцку и том приликом разговарали са окупљеним грађанима.

Госте је дочекао домаћин данашњег скупа, председник Општинског одбора Српске напредне странке Гроцка Драгољуб Симоновић, са осталим руководством Општинског обдбора СНС Гроцка и представницима коалиционих партнера, који је овом приликом истакао значај уједињеног деловања и пружања подршке будућем председнику Републике Србије Александру Вучићу.

Стефановић се захвалио свим грађанима на преданом и напорном раду, и поручио да ни један будући дан не сме да прође без труда, рада и бриге о људима.

„Оно што нас је Александар Вучић научио да мора напорно да се ради, а обећања да се испуњавају. Разговарајући са вама увиђамо да нам верујете, јер нам више него икада говорите о својим жељама и плановима. То значи да верујете да можемо заједно да их остваримо“, рекао је Стефановић.

Он је истакао да је иза нас време када се шачица људи богатила, а народ сиромашио. „Нема више заштићених.

Борба наше земље и Александра Вучића против криминала и корупције је бескомпромисна“, истако је Стефановић и поручио да је такође прошло време када су страни амбасадори одлучивали ко је крив, а ко не и да то сада раде судови. Он је нагласио да сада живимо у демократској земљи,о чему најбоље сведоче текстови против Вучића и његове породице, који се свакодневно објављују у медијима.

Потпредседник Главног одбора СПС Александар Антић, такође је назвао Вучића кандидатом народа, а не политичких странака. Он сматра да је Вучић пробудио народ, али и да смо сада на половини пута, као и да предстојећи избори показују да ли ћемо све започето и спровести до краја.

„Ја дубоко верујем у снагу коју наш кандидат има, и у све нас који смо стали уз нашег кандидата. Александар Вучић не црпи снагу из тога што га је предложила Српска напредна странка и све друге странке, иза Вучића је стао народ, а иза кога стане народ мора да буде председник Србије!“, поручио је Антић.

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин поручио је да је Александар Вучић кандидат слободне Србије, Србије која сама одлучује ко су јој пријатељи и сама бира шта ће да сеје, а шта да жање.

„ДОС-овци се сада труде да нас убеде да неће више да раде оно што су радили пре, а потрошили су све време да ураде нешто за себе, а не за Србију“, изјавио је Вулин. Вулин и позвао грађане да гласају за Вучића јер он није кандидат ни једне партије, већ кандидат слободне Србије.

Извор: оо снс гроцка


Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR