ПОЛИТИЧКА САБОТАЖА?: Диверзија на скелама у Винчи и Ритопеку (ФОТО+ВИДЕО)

0
3173
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Како Гроцка Инфо сазнаје у току ноћи за сада НН лица или лице, сипало је воду у резервоаре скела у Винчи и Ритоеку

  Радници ЈП „Пијаце и зеленило“ Гроцка, који раде као мотористи на скелама у Винчи и и Ритопеку, јутрос по доласку на посао приметили да нешто са моторима није у реду и да не раде како треба о чему су одмах обавестили шефицу превоза преко Дунава, Оливеру Миленов, која је хитно ангажовала механичаре.

По доласку на лице места у Ритопек, а затим и у Винчу и након прегледа мотора, механичар је констатовао да је у моторе на обе скеле сипана вода. Из мотора је избачено више од 3 литра воде, замењени су филтери и скеле су пуштене у рад.
Највећу штету претпели су корисници скела, пољопривредници из Винче и Ритопека , који су у Ритопеку више од сат времена, а у Винчи више од два сата чекали да се отклони квар и пређу преко Дунава до својих имања.

Председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић истакао је да је ово највероватније политичка саботажа и недопустив поступак у изборној кампањи, о чему је обавештена и полиција и да је увиђај у току, којим ће се утврдити ко су починиоци овог вандалског чина.

Са грађанима у Винчи и Ритопеку, заједно са председником Скупштине градске општине Гроцка Стефаном Дилберовићем, јутрос су разговарали помоћник директора ЈП „Пијаце и зеленило“ Гроцка Дејан Миланковић, шефица превоза преко Дунава- скеле Винча и Ритопек Оливер Миленов и помоћник председника градске општине Гроцка задужен за пољопривреду Душко Живанчевић.

Према послењим информацијама скеле су кренуле са радом.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR