NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Ритопек: Одржано воћарско предавање

Ритопек: Одржано воћарско предавање

0
2093
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Синоћ је у Ритопеку са почетком у 18 часова одржано воћарско предавање. Градска општина Гроцка наставља добру праксу у вршењу едукације својих пољоприврединика у сарадњи са Пољопривредном стручном службом Падинска Скела.

На синоћњем врло посећеном предавању пољоприврединици су могли да чују веома корисне савете и добију одговоре на сва питања која их занимају. Испред градске општине Гроцка скупу је присутвовао Душко Живанчевић помоћник председника за пољопривреду. Од предвача који су држали предавање били су Дејан Маринковић, Еленора Онћ – Јовановић, Синиша Јанковић, Александар Ристић и др Дивна Симић.

Теме предавања су биле: технологија производње трешње, жилогриз-технологија заштите, фунгицидна еколошка ђубрива и оплемењивачи земљишта, производни програм компаније Биоџенесис и ПКБ хибриди кукуруза.

Интересовање за овај вид едукације је веома велико што говори и велика посећеност овог скупа где се и стајало да би се чуле праве информације. Следеће велико предавање ће се одржати у Бегаљици у петак 3. марта са почетком у 18 часова.

 

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR